OBAVIJEST RODITELJIMA - Prijelaz djeteta u drugi gradski dječji vrtić za pedagošku godinu 2024./25.

OBAVIJEST RODITELJIMA/SKRBNICIMA O MOGUĆNOSTI PRIJELAZA DJETETA/DJECE U DRUGI GRADSKI DJEČJI VRTIĆ ZA PEDAGOŠKU GODINU 2024./2025.
 
 
Roditelji/skrbnici čije je dijete/djeca upisano u gradski dječji vrtić, a ne odgovara im po mjestu stanovanja, mogu poslati Zamolbu za prijelaz djeteta/djece u drugi odgovarajući gradski dječji vrtić.
 
 
Zainteresirani roditelji/skrbnici pisanu ZAMOLBU za prijelaz djeteta/djece u drugi gradski dječji vrtić trebaju predati OD 26. VELJAČE DO 1. OŽUJKA 2024. GODINE u gradski dječji vrtić koji dijete/djeca trenutno pohađa/ju (tajništvo DV Trnoružica, Rusanova 11)
 
 
U skladu s obavijesti Gradskog ureda za obrazovanje, sport i mlade i odredbama Pravilnika o upisu djece u Dječji vrtić, a temeljem pisanog zahtjeva roditelja/skrbnika djeteta, Dječji vrtić provodi postupak prijelaza djece polaznika Dječjeg vrtića u drugi gradski dječji vrtić.
 
Dječji vrtići izvijestit će roditelje/skrbnike o rezultatima postupka prijelaza djece u gradskim dječjim vrtićima 13. ožujka 2024. godine.
 
Roditelji/skrbnici djece čiji je zahtjev za prijelazom prihvaćen u drugom gradskom dječjem vrtiću obvezni su ispisati dijete iz Dječjeg vrtića s 31. kolovozom 2024. godine i sklopiti ugovor s gradskim dječjim vrtićem u koji prelazi 1. rujna 2024. godine, osim za nove područne objekte Dječjeg vrtića Zrno: Ivanja Reka i Žitnjak te novi Dječji vrtić Sesvetski Kraljevec, gdje su obvezni ispisati dijete i sklopiti ugovor s datumom početka rada željenog novog objekta ili Dječjeg vrtića Sesvetski Kraljevec.


LINK
- OBAVIJEST O POSTUPKU PRIJELAZA
- PISANA ZAMOLBA



© 2024 Vrtić Trnoružica. Sva prava pridržana.